Winterbericht

De sneeuwkristallen zijn in de bodem verdwenen en de 2-jarigen staan onwennig te wachten op wat licht en warmte. Het is weer tijd om kiemproefjes te doen .
Zou het zaad van vorig jaar nog allemaal kiemkrachtig genoeg zijn?

De nieuwe zaadgidsen zijn binnen en de keuze is heel groot, nu is het de kunst je niet te laten verleiden door al die kleurenpracht. Toch gaan we zeken weer wat noviteiten proberen voor de variatie.

Het voorjaar begint vroeg in de kas, de Lathyrus wordt volgende maand al gezaaid.                                         Ook de vaste planten opkweek gaat al snel van start en dan is het zo weer half mei....de start van het vierde seizoen van onze pluktuin.

Kom gerust eens wandelen.  bloemengroetje

Dianne Waleson

       

            | Home |   » 17 maart 2011        

   

1 reactie

Alleen jij kan jouw ervaring zo mooi en eigen weergeven. Ben blij je winter-woorden vol verwachting van lentekriebels te lezen. Ik ben stil van de prachtige levensechte tekeningen op jullie website. Hoe staat het met de kiemkracht van het oude zaad? Groetjes, Mijke.

Mijke (E-mail ) - 23-01-’11 18:28
Emoticons
Om automatisch gegenereerde spam te voorkomen moet u eerst de volgende vraag beantwoorden voordat u een reactie achter kunt laten.