hoog bezoek

Wat een bijzondere week hebben we achter de rug. Zoals jullie hieronder al konder lezen was vorige week de start dag van het bloemenplukseizoen. Alle abonnees waren uitgenodigd om in de vroege ochtend aan te schuiven bij  een sfeervol ontbijt in de kas. Hierna zijn we in stilte over de tuin gelopen, langs alle jonge plantjes naar de kruidentuin met de bloeiende meerjarigen. De ochtend was mistig begonnen maar deze nevel loste in de eerste zonnestralen snel op en stralend blauwe lucht kwam te voorschijn.
Iedereen heeft de sfeer van de tuin in zich op kunnen nemen, met de bedauwde stengels, fluitende vogeltjes en de eerste bloeiende bloemen.In het fotoalbum zie je ook nog een paar foto's, ook van alle mooie boeketten!

Na de startdag zijn Dianne en ik aan de slag gegaan voor een andere opdracht. Onze Majesteit de Koningin kwam bij onze overburen op bezoek en we werden gevraagd om een tafelstuk te maken en een boeketje aan te bieden. Zoiets maak je niet vaak mee!
Op dinsdag was het zover en heb ik het lieve seizoensboeketje aangeboden aan Koningin Beatrix, een boeketje met o.a. lathyrus, duizendschoon en verschillende soorten grassen. En allemaal geplukt op Warmonderhof!

Groetjes Jard

       

            « kleur in de tuinHome |   » Midzomer        

   

Geen reacties

Emoticons
Om automatisch gegenereerde spam te voorkomen moet u eerst de volgende vraag beantwoorden voordat u een reactie achter kunt laten.